VIDEO:O caracatiță atacă o tânără în timp ce încerca să o mănânce vie .

O caracatiță s-a lipit pe fața unei tinere  în timp ce încerca să o mănânce vie. Întâmplarea oribilă este povestită de MailOnline în care protagoniștii sunt o vloggeriță și o caracațiță. Tânăra dorea doar un pic de popularitate în plus și l-a obținut, dar nu în modul în care și-ar fi dorit.

Spectacolul ei sumbru a eșuat și caracatița i s-a lipit pe față. În imaginile publicate, fata, cu o expresie suferindă, țipă în timp ce încearcă cu disperare să dezlipească tentaculele de pe obrazul ei. În timp ce  la începutul videoclipului era calmă, explicând fanilor cât de dificil este să o mănânce, câteva secunde mai târizu  tânăra a început să urle de durere în timp ce încerca să-și îndepărteze tentaculele de pe față.

Caracatița gigantică a Pacificului se distinge de alte specii prin mărimea ei. Adulții pot ajunge să cântărească  în jur de 15 kg și au în medie 4,5 metri lungime. De asemenea, au un cioc puternic în cavitatea bucală care îi permit să atace eficient crustaceele, moluștele și peștii.