VIDEO: 9 minute de demență. Abjectul Serghei Mizil înjură grav diaspora: „Stați în p…a mea acolo, în Italia! Du-te-n p…da mă-tii acolo!”

Serghei Mizil, beizadeaua dezaxată a mahărului comunist Paul Niculescu-Mizil, a infestat spațiul virtual cu un filmuleț de 9 minute de o abjecție nemaiîntânită. Mesajul scârnăviei mizilo-ceaușiste este un amestec de bolșevism, nazim, mârlănie și grotesc.

Ținta vorbelor spurcate ale ipochimenului este diaspora română. Sub acoperirea lui „am acte că sunt nebun, n-au ce-mi face”, clovnul ratat repetă ca o flașnetă stricată expresii jegoase, obscene, de fundul mahalalei.

Demn reprezentant al „Ciumei Roșii”, Mizil-jr. suferă profund pentru că românii au spulberat PSD anul trecut, la vot, și că i-au mai dat un mandat lui Klaus Iohannis. Cum diaspora a avut un rol determinat la ultimele runde de alegeri, canalia miziliotă s-a dezlănțuit la adresa românilor din Italia, pe care i-ar alunga cu pietre de la graniță.

Dezlănțuirea scabroasă a beizadelei comunistoide conține îndemnuri pline de ură la adresa românilor din diaspora – să plece, să nu mai vină aici, că n-au votat cu Ciuma Roșie! Aici e loc doar pentru „patrioți” gen Serghei Mizil, care mănâncă „mămăligă cu carne”, după ce s-au bătut „cu dacii și romanii”.

Limbajul scabros al lui Serghei Mizil, în cele 9 minute, produce, printre altele, următoarele expresii:

  • „morții mă-tii” (de 8 ori)
  • „p…a mea” (5)
  • „p…da mă-tii” (2)
  • „Băga-mi-aș p…a în mama voastră!” (2)
  • „Paștele mă-tii” (1)
  • „mi-o sugeți” (1)
  • „M…e vă dau la toți, bă!” (1)

Serghei Mizil avea un anturaj de aceeași factură încă din comunism: Nicu Ceaușescu, Mădălin Voicu etc. – numai beizadele! În capitalism s-a mai înfrățit și cu alte specimene, gen Codrin Ștefănescu.

VIDEO: Scârboșenia de 9 minute a beizadelei comuniste

Stenograma unei crize de demență

„Stau aicea și mă cac pe mine”

„Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta! Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la partea aia care… «como se dice», «come se face»… Păi, dă-te în sloboz, în morții mă-tii!”

„Acum, când a venit coronavirusul, veniți pe capete încoace, înapoi, acasă. Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul. Păi, voi mi-ați votat mie în străinătate, mă?! Ați votat trei zile… Eu, român care stau aicea și mă cac pe mine… mănânc aicea… și mă bat cu Iohannis, care… L-ați votat pe Iohannis – unde l-ați văzut, bă, zilele astea că apare?”

„Păi, n-ați votat voi, mă, să stăm aicea… «stabilitate»… că să vină «Iohannis neamțu’»… Și acuma voi veniți, care mi-ați votat mie trei zile… v-ați pișat pe mine, ca cetățean român care votez o zi. De ce să votez eu o zi și voi trei zile?”

„Băga-mi-aș p…a în mama voastră!

„Acuma, când ați dat de ananghie… «che»… că mă uitam la televizor acuma, toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc, ridicau vocea – «la noi, la noi…» Păi, de ce nu stați, bă, la voi, băga-mi-aș p…a în mama voastră?! Stați la voi acolo, nu?!”

„Când veneau la mine la restaurant și ziceau… «la noi acasă, la noi acasă…» Păi, stați la voi acasă, mă, muri-mi-ar visu-n voi!”

„Și acuma, senchi, veniți pe toate căile și vă ascundeți în România. Stați, mă, în p…a mea la voi în Italia, mă! La voi acasă, mă! «Che cosa»…”

„Băi, dacă sunteți șmecheri așa și ați votat, și v-ați pișat pe România, și acum «ciuma roșie», «criminalii»… și acum veniți voi, șmecheri, înapoi  acasă. Stați, mă, în p…a mea la voi acolo, mă!”

„Dă-te-n morții mă-tii”

„Soția mea dă din cap. Păi, stai, mă, de ce să vină, mă, ăștia?! Se ascund în autocare… intră prin efracție… vin prin alte țări, prin mașini… Păi, să nu mai spui că ești italian, cum spuneai tu la frontieră! «Veni di Milano, come se dice»… păi, dă-te-n morții mă-tii, mai bine spuneai: «Sunt din Periprava».”

„Vorbesc pentru lepre. Bă, eu n-am văzut un președinte… Ai văzut cum merge? «Vreau anticipate»… «Vreau guvernul meu»… «Vreau…» Păi, dă-te, mă, în sloboz, fă ceva, că murim pe capete aicea! Vrei tu… păi și eu vreau: eu vreau euro, vreau cocaină, vreau țigări, vreau fete de 10 ani… nu 10 ani, 20 de ani…”

„Nu se poate, bă! Am avut asociat la restaurant care… avea televizorul numai pe italiană. Vorbea cu una de-acolo, cu o lepră de-acolo… «Come se dice»… «quatro formaggi mâncăm»… Dă-te, mă, în sloboz! Nu mâncai mămăligă cu carne, cum mâncăm noi, românii…”

„Și acuma, toți acasă… Stați, mă, la voi acolo, mă! N-ați zis voi că țineți economia României pe banii voștri? Că așa spuneați: «Noi trimitem bani în țară». Păi, stați, bă, acolo, dați-vă-n sloboz să vă bată, mă!”

„M…e vă dau la toți, bă!”

„Nu se poate așa ceva! Chiar așa de preșuri suntem, mă? Așa o nație de căcat? Până acuma eram italieni, nu puteam să vorbim românește… «Che dici, che dici»… vorbeau… «che dici»… Stai în p…da mă-tii acolo, «che dici»! Că nu mă intereseză pe mine. Eu vorbesc moldovenește: «băi, cacatule, te manânc!». Nu «che dici, che dici». Du-te-n p…da mă-tii acolo! Aaaa, ți-e frică acuma! E bună România, țara condusă de «ciuma roșie»… Nu mai murim aicea pe capete.”

„Bă, dacă aș putea acuma, după creierul meu, aș inventa un partid naționalist, mă. Când vin ăștia la frontieră – «ia vorbește cu mine, mă!». «Che dici?» Mergi mă, în morții mă-tii, acolo, mă! Dacă ți-ai uitat limba în trei cuvinte…”

„Mamă, acuma se întorc pe capete, fug de la frontiră, vin pe alte părți… Stați, mă, în Italia, mă, că-i frumos, mă! Păi, nu v-ați dus în Italia?! Pe Costa de… «La mine come se dice… mangeare…» M…e vă dau la toți, bă!”

„Am acte că sunt nebun… și mi-o sugeți”

„Bă, am avut filfizoni în jurul meu, asociați… români-români, de-aicea… bine, și-au schimbat și numele… Când cânta imnul Italiei, se ridicau ca proștii, așa, și puneau mâna pe inimă. Mă, dă-te-n p…a mea, imnul Italiei… păi, ești italian?! Stai în morții mă-tii în Italia atuncea! Juca Italia cu nu știu cine… era Campionat Mondial, aveam restaurant… și toți italienii noștri… îi chema Marin, Vasile, Gheorghe – toți cu mâna pe inimă. «Stai, domn’e, că cântă imnu’ Italiei…» Păi, băga-mi-aș p…a în mama voastră, de ce nu stați în Italia acuma? E bună România acuma…”

„Soția mea îmi face semne încontinuu. N-o să mă ia, că n-are cu ce să mă ia. Băi, încă o dată vă repet: am acte că sunt nebun… și mi-o sugeți.”

„L-ați votat pe Iohannis – stați afară, că mi-ați schimbat mie destinu’!”

„Mă uitam acuma la Ciutacu, la România TV. Toți vorbeau… «alora»… Mă, dă-te, mă, în morții mă-tii, ce mai vii aicea, «alora»?! Stai în morții mă-tii la «alora» acolo!”

„Acuma sunteți toți șmecheri, veniți acasă… zice: «Paștele… mă opriți să vin la Paște»… Da’ stai în Paștele mă-tii acolo, mă! Păi, îmi omori tu mie copiii mei, că vii tu… du-te-n morții mă-tii!”

„Băi, stați afară, bă! L-ați votat pe Iohannis – stați afară, că mi-ați schimbat mie destinu’ în țara mea! Și acum veniți înapoi… Stați, mă, în p…a mea, să vă repare Iohannis pe toți!”

„M-am bătut cu dacii, m-am bătut cu romanii…”

„Votați trei zile… și eu votez o zi, că eu îs mai prost… Păi, bă, nu țipați afară că «noi, diaspora, nu putem să votăm»?! Păi, de ce p…a mea nu vii să votezi în țară, mă?! Stai în morții mă-tii și votează afară, mă… papagalu’ dracu’!”

„Eu vorbesc pentru filfizonii care vin să-mi dea mie lecții… Eu, aicea, m-am bătut cu dacii, m-am bătut cu romanii, m-am bătut cu toată lumea… Nu se poate așa ceva, mă!” Sursa:https://ziaristii