Viceprimar prins de poliţişti când transporta lemne cu o camionetă cu numere false Citeste mai mult:

Viceprimarul comunei Valea Moldovei, din judeţul Suceava, Neculai Romică Floriştean, este cercetat penal pentru că a fost prins în trafic la volanul unui camion cu numere false. În plus, autoutilitara avea ITP-ul expirat.

Viceprimarul Niculai Romică Floriştean a fost oprit în trafic de poliţişti pe data de 25 mai, la ora 22.00, în timp ce se deplasa pe raza comunei Vama. Poliţiştii au acţionat la pont.

O persoană necunoscută a sunat la 112 şi le-a spus că şoferul Floriştean circulă neregulamnetar. În urma controlului, oamenii legii au constat că şoferul în vârstă de 46 de ani nu avea ITP la maşină, motiv pentru care a primit amendă şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare. Ulterior, oamenii legii au constat că seria de şasiu nu coincide cu cea înscrisă pe plăcuţa de omologare RAR din partea din faţă a semiremorcii.

Totodată, şoferul nu avea avizul de însoţire pentru materialul lemnos pe care-l transporta, motiv pentru care a fost sesizată Garda Forestieră. Viceprimarul este cercetat penal acum pentru „punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat”.

Contactat de monitorulsv.ro, şoferul a spus că avea avizul pentru însoţirea mărfii, numai că nu era pe seria de şansiu a remorcii. Viceprimarul a mai spus că lemnul nu-i aparţine şi că s-a ocupat doar de transpot. Niculai Romică Floriştean a aruncat vina acestor neajunsuri pe un angajat de-al său care s-ar fi supărat pe el şi ar fi abandonat camionul cu lemne cu tot pe stradă.

SURSA : https://adevarul.ro