Vera si-a inscenat propria inmormantare ca sa vada cine o iubeste

Si-a inscenat propria inmormantare, pentru a vedea dacă este cu adevărat iubită de familie și de prieteni. Vera a avut o surpriză cum nu se aștepta.

Vera Lucia da Silva a vrut să afle cine îi este prieten adevărat și dacă rudele ei chiar țin la ea. Femeia în vârstă de 44 de ani a făcut un gest care a făcut-o faimoasă pe internet. Și-a plănuit în detaliu înmormântarea, ca să analizeze cine vine să își ia rămas bun de la ea.

A pregătit fiecare aspect al ceremoniei, s-a îmbrăcat în rochie albă, conform tradiției. A cumpărat sicriu, flori și s-a machiat cu o trusă specială ca să pară totul cât mai autentic. Doar câteva rude apropiate au știut adevărul și au ajutat-o să pună la cale experimentul nebunesc.

Cei invitați la înmormântare chiar au crezut că asistă la ceremonia de rămas bun pentru Vera. Ea a stat nemișcată, în coșciug, ore în șir. Așa a putut observa cum se comportă apropiații ei când descoperă că a dispărut de tot de lângă ei.

A fost surprinză să observe că, la priveghi, o singră persoană o plângea cu adevărat. Era vorba despre cea mai bună prietenă a ei, Irene, cu care se cunoștea din copilărie. Restul participanților discutau diverse subiecte sau chiar râdeau lângă sicriu.

Si-a inscenat propria inmormantare și a aflat un lucru important:

„Am invatat multe in urma acestui experiment, acum stiu cine imi este cu adevarat prieten si cine nu. Nu a fost usor, mi-a fost greu sa stau nemiscata, sa nu ma dau de gol. Nu regret ca am facut acest lucru”, a spus ea.

Voua cum vi se pare gestul ei nebunesc?