Un porc a furat 18 doze de bere de la turiști, s-a îmbătat și a atacat o vacă

porc

Niște prieteni au decis să meargă într-un camping din Port Hedland, Australia pentru a se relaxa după o săptămână grea… la fel și un porc.

Confrom Metro.co.uk, tinerii s-au distrat, au băut, toate cele, însă au uitat să strângă dozele de bere și resturile de mancare după, și nu s-au așteptat ca un porc (care probabil campa și el în apropiere) să-i viziteze și să le termine resturile de băutură din dozele pe jumătate pline.

Unul dintre turiști a auzit zgomotul pe care-l făcea porcul prin gunoi, așa că s-a dus sa verifice ce se întâmplă afară.

Imaginea era cam așa: un porc care, probabil își terminase a 18-a bere, verificând dacă a mai ramas vreo picătură în una din celelalte 17 doze.

Fox News relatează că porcul, la scurt timp, a început să se comporte ca o persoana la prima beție. Ba chiar s-a simțit suficient de curajos să atace o vacă din apropiere (vaca n-a pățit nimic).

Martorii au spus că a apărut mai multe nopți la rând încercând să găsească ceva pentru băut sau mâncat, făcând haos prin zona.