Un om al străzii a murit la spital după ce ar fi fost incendiat

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care persoana fără adăpost a suferit arsuri la ambele picioare.

Pe 8 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de un brăilean cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa prin oraş, a observat pe o bancă un bărbat necunoscut, ce prezenta arsuri la ambele picioare.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Brăila. Acesta era o persoană fără adăpost”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Omul străzii a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar pe 18 mai a decedat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea lămuririi întregii situaţii de fapt.

Raportul de autopsie şi înregistrările camerelor de supraveghere din zona unde a fost găsit bărbatul fără adăpost vor face lumină în acest caz.