Un frizer a spus: „Nu cred ca Dumnezeu exista”

Vă rugăm să citiți până la capăt!

Un barbat s-a hotarat intr-o zi si a mers la frizer sa se tunda. In timp ce frizerul il tundea pe client, cei doi au inceput o discutie foarte interesanta despre diverse subiecte. In cele din urma au ajuns sa vorbeasca despre Dumnezeu, iar frizerul a spus: „Nu cred ca Dumnezeu exista”.

„De ce spui asta?”, a intrebat clientul.

„Trebuie doar sa iesi nitel pe strada si sa vezi ca Dumnezeu nu exista. Spune-mi, daca Dumnezeu ar exista, ar mai fi atatia oameni bolnavi? Ar mai fi copii abandonati in toate lumea? Daca Dumnezeu ar exista, n-ar mai fi suferinta si durere. Nu-mi pot imagina cum ar fi sa iubesti un Dumnezeu care permite sa se intample asemenea lucruri”.

Clientul s-a gandit pentru un moment, dar nu a raspuns si a tacut atent la tot ce spunea frizerul sau, pentru ca nu voia sa inceapa o discutie in contradictoriu. In scurt timp, frizerul a terminat de tuns si clientul a plecat mai departe. Imediat ce a iesit din frizerie a vazut insa pe strada un om neingrijit, cu parul lung si murdar. Parea un om sarman. Clientul s-a intors la frizer si i-a spus:

„Stii ceva? Frizerii nu exista!” a strigat el in gura mare pe culoarul frizeriei.

„Cum poti spune asta?”, a intrebat frizerul nedumerit. „Eu sunt aici si sunt un frizer. Si tocmai te-am aranjat!”

„Nu e asa!”, a spus clientul. „Frizerii nu exista pentru ca daca ar exista nu ar mai fi oameni cu par lung si neingrijit, ca omul de afara”.

„Dar frizerii exista! Ceea ce se intampla e ca oamenii nu vin la mine”.

„Exact!”, a spus clientul plin de incantare. „Asta e ideea! Si Dumnezeu exista! Ceea ce se intampla este ca oamenii nu merg la El si nu Il cauta. De aceea exista atata durere si suferinta in lume.” Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem bunatatea Sa cea mare cat suntem sanatosi si in viata.

S-ar putea să crezi că încă mai sunt lucruri imposibile, dar cu Dumnezeu totul este posibil. Pentru persoana care citește asta, mă rog ca Domnul să lucreze un super miracol în viața ta astăzi. În numele lui Iisus, mă rog…

Scrie „amin” pentru a cere această rugăciune pentru tine