Un bărbat le-a batjocorit pe fetele iubitei sale. Femeia a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Valea Muntelui, județul Neamț, a fost reținut, fiind acuzat de s@x cu minori.
Bărbatul a întreținut relații se@uale cu fetele concubinei sale, a anunțat zch.ro. Mama fetelor a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului! El a fost arestat joi, 20 iunie 2019, pentru că a întreținut, în mod repetat, relații se@uale cu două minore.

Agresorul a fost arestat chiar dacă fetele, de 13 și 14 ani, ar fi fost de acord să facă s@x cu acesta. Situația durează de vreun an, adică din momentul în care mama fetelor a plecat la muncă în străinătate și le-a lăsat în grija iubitului ei, acasă la acesta.

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 3 şi 4 litera e Cod procedură penală, şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului: F. F….
Preluat de pe https://news-stiri.com