Un băiețel de 2 ani a fost ucis de concubinul bunicii în Maramureș

Un incident tragic a avut loc în Maramureș, chiar în curtea casei unei familii. Un băiețel a murit, călcat de mașină. Vinovat de tragedie fiind chiar concubinul bunicii copilului.

Un băiețel de numia doi ani, din localitatea Sălsig, județul Maramureș, a murit mult prea devreme, fiind călcat cu mașina de concubinul bunicii, care nu deținea permis de conducere. 

Bărbatul, fără permis auto, a încercat de mai multe ori să bage mașina în curtea casei, nevăzând copilul care se juca în curte. Omul a efectuat mai multe manebre până ce l-a prins sub roțile mașinii pe nepotul concubinei sale. 

Cei doi adulți au sunat îngroziți la 112, la fața locului ajungând de urgență salvatorii. Din păcate, după 24 de ore petrecute la Spitalul Județean din Baia Mare, inima copilului s-a oprit, medicii fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

“Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat. L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare”, au delcarat reprezentanții IPJ Maramureș.

În urma tragediei, oamenii legii au deschis o anchetă, stabilind faptul că bărbatul nu consumase alcool, însă nu deținea permis auto. Acum pe numele vinovatului s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere“, au mai delcarat reprezentanții IPJ Maramureș.