Trupele de elită…

Colonelul Schmith, comandantul trupelor SS, face inspecţie trupelor de elită. La un moment dat se opreşte în faţa unui soldat care avea câteva fire de barbă nerasă şi îi arde una peste faţă cu cravaşa:
– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!

– De ce?
– Pentru că fac parte din trupele de elită!
La următorul soldat observă un nasture lipsă… îl altoieşte şi pe ăsta:

– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!
– De ce?
– Pentru că fac parte din trupele de elită!

Colonelul începe să se întunece la faţă când la capătul rândului observă ceva… şi nu-i vine să-şi creadă ochilor… unui soldat îi ieşea obiectuţ ţeapăn din pantaloni… merge şi o loveşte cu sete…

– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!
– De ce?
– Pentru că-i a colegului din spate…

Bonus:

La o unitate militara din desert vine un comandant nou. Văzând acesta o camilă legată de un stâlp, întreabă ce-i cu ea. – Păi, ştiţi domn’ şef, răspunde unul mai îndrăzneţ, când mai avem nevoie de femei… Seara, comandantul cere să i se aducă animalul în cort. Iese după o oră incheindu-se la pantaloni: – Deci aşa o faceţi voi, hm? – Un soldat: noi, în general, mergem cu ea la bordelul din satul vecin….

Bonus:

Bulă, în prima zi de armată. Un plutonier trece prin faţa rândului de soldaţi şi întreabă: – Ce-ai fost în viaţa civilă? Unul brutar, altul măcelar, altul electrician, fiecare după pregătire. Ajunge ofiţerul la Bulă: – Ce-ai fost în viaţa civilă? – Am fost fericit, să trăiţi!