TRAGEDIE! A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei! La 43 de ani, a făcut infarct! Primele reacții: ”Sunt șocat!”

Martin Tudor a murit! Fostul portar al Stelei și al echipei naționale s-a stins din viață, la 43 de ani, din cauza unui infarct.

Martin Tudor se afla la Reșița în momentul în care a suferit un infarct. Medicii nu l-au mai putut salva, după cum anunță Gazeta Sporturilor.

De-a lungul carierei, Martin Tudor a evoluat pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București, CFR Cluj și Universitatea Cluj.

Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie”, a spus Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

RICĂ NEAGA, DEVASTAT

Rică Neaga, fost coleg cu Martin Tudor la Steaua, abia a putut să lege două cuvinte după vestea care a șocat lumea fotbalului românesc.

Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică… Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!

După ce a agățat ghetele în cui, în 2008, Martin Tudor a devenit antrenor de portari și a pregătit, pe rând, goalkeeperii celor de la FCSB, Craiova, Al Ittihad, CSM Reșița, Voluntari, Daco Getica, Sportul Snagov sau Craiova. De asemenea, Tudor a fost antrenor de portari și la echipa națională a României.

Martin Tudor avea 43 de ani! Dumnezeu să-l odihnească! SURSA:http://a1.ro