Ți se rupe sufletul! Un băiețel de 12 ani și-a lăsat câinele la un adăpost pentru a-l salva de bătăile tatălui. Acesta l-a pus într-o cutie și a scris un bilet emoționant: „I-am lăsat o jucărie să nu mă uite niciodată”

Lupta împotriva violenței animalelor a fost totdeauna grea și greu de controlat. Această întâmplare dărâmă orice armură de rezistență emoțională și atinge cele mai fine coordonate ale sensibilității, aduce în ochii noștri o poveste de iubire care rupe din temelii toate prejudecățile. Dragostea nu are limite când sufletele a două ființe rezonează la unison.

Vin din lumi diferite și sunt construiți diferit. Nu comunică la fel și nu gândesc la fel. Un om și un câine!

Omulețul din Mexic are doar 12 ani și pentru a-și scăpa prietenul din ghearele tatălui său care l-a bătut constant și a cărei violență atingea cote maxime deseori, a decis să se despartă de el. Câți dintre noi știm cât de greu este să pierdem un prieten?

Cățelușul a fost pus într-o cutie cu o jucărie de pluș și un bilețel lăsat la ușa unui adăpost de animale în speranța că micul lui prieten va reuși să ducă o viață mai bună, departe de violență, durere și teamă. Dacă nu-l mai doare pe cățel, nu-l mai doare nici pe băiețel!

În scrisoare micuțul a spus: „Mă numesc Andrés și am 12 ani. Eu și mama am decis să lăsăm cățelul nostru aici, la voi. Facem asta fără ca tatăl meu să știe, pentru că voia să-l vândă. Îl bătea mereu și îl lovea cu picioarele. Într-un moment de furie l-a lovit atât de rău că i-a rupt coada. Sper că îl puteți ajuta. I-am lăsat și o jucărie de pluș ca să nu mă uite niciodată. ”

Mesajul a emoționat toată echipa adăpostului care a postat în mediul online întâmplarea și a cerut ajutor iubitorilor de animale pentru a-l face bine pe bietul patruped. Zecii de mii de oameni au reacționat și au fost înduioșați de povestea tristă a micului cățel.Sursa:https://a1.ro/news/