Test. Alege persoana care ţi se pare că gândeşte cel mai puţin!

Opţiunile noastre ne definesc, chiar dacă e un lucru aparent nesemnificativ. Acesta este pur şi simplu modul în care subconştientul nostru funcţionează!

Cei de la Bright Side ne prezintă un test foarte simplu: alege pur şi simplu o persoană din această imagine care ţi se pare cea mai prostănacă.

Rezultatul alegerii tale poate fi interpretat astfel:

Persoana Nr.1
Ești un lider și cel mai probabil un extrovertit. Cei din jurul tău cred că se pot baza pe tine, deși ai și o reputație de om încăpățânat. Adesea iei decizii pripite. Încearcă să gândeşti mai mult înainte de a acţiona!

Persoana Nr.2
Măsoară de două ori şi taie o dată! Vechea zicală cu siguranţă ţi se potriveşte de minune. Înţelepciunea şi stabilitatea emoţională sunt caracteristicile care te definesc. Cu toate acestea, uneori încerci să îţi pasezi responsabilităţile altora.

Eşti o persoană bună la suflet, dar cei din jurul tău ar putea fi tentaţi să profite de tine.

Persoana Nr.3
Îţi place să visezi, dar visele tale sunt foarte îndrăzneţe. Cu toate acestea, reuşeşti să le transformi în realitate. De multe ori, oamenii nu te înţeleg deoarece opiniile tale li se pot părea extravagante.

Persoana Nr.4
Eşti o persoană cu principii şi cu o personalitate încăpățânată. Ai o replică pentru tot şi eşti mereu pregătit să te opui sistemului. Dar ai grijă cu asta pentru că ar putea fi dăunător pentru tine şi nu merită să o faci doar pentru a le dovedi ceva altora.