Şofer de autobuz bătut grav de călătorii care au refuzat să poarte măşti

Un şofer de autobuz a ajuns în moarte cerebrală la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane pe care a refuzat să le lase să urce în mijlocul de transport pentru că nu purtau măști de protecție împotriva coronavirusului.

Cazul revoltător a avut loc în Bayonne, un oraș din Franța.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este tatăl a trei copii. În prezent bărbatul este în moarte cerebrală.

Philippe Monguillot a fost atacat de mai mulți tineri pe care nu i-a lăsat să se urce în autobuz pentru că nu purtau mască de protecție.

Acum, soția lui a rupt tăcerea și spune că ”trăiește un coșmar și că viața bărbatului ei a fost distrusă în câteva minute.”

Martorii au văzut momentul în care acest şofer de autobuz a fost bătut cu bestialitate.

Cei patru agresori l-au scos pe Philippe din autobuz. Doi dintre aceştia i-au aplicat lovituri extrem de violente în zona superioară a corpului, în special în zona capului.

O familie distrusă

Veronica și Philippe sunt părinții a trei fete, în vârstă de 18, 21 și 24 de ani. Femeia este pur și simplu distrusă de durere.

”Nu, nu poți să faci așa ceva. Ne-au distrus viețile în câteva secunde. Nu pot să accept că o să moară.”, a spus femeia.

Philippe respecta mereu regulile. De aceea nici nu i-a lăsat pe atacatori să urce în autobuz fără măşti de protecţie.

Veronica a precizat, de asemenea, că soțul ei urma să împlinească 59 de ani în curând, iar peste un an ar fi trebuit să iasă la pensie.

De asemenea, femeia a povestit că soțul ei îi cunoștea pe cei cinci agresori. Chiar în ziua atacului au avut o discuție tensionată din cauza unor bilete neplătite.