Și îndoliați, și jefuiți. Ruda unui pacient decedat la Suceava acuză că bijuteriile acestuia au dispărut

Geanina Ursu, nepoata unui bărbat infectat cu coronavirus care a murit luna trecută la Spitalul Judeţean din Suceava, acuză că nu i-au fost restituite bijuteriile pe care ruda ei le avea asupra sa la internare. În consecinţă, femeia anunţă că va face plângere la Poliţie, relatează Mediafax.ro.

„În momentul în care s-a internat avea nişte bunuri materiale asupra lui, pe lângă haine, portofel şi aşa mai departe, avea un lanţ de aur şi o brăţară, care nu au fost restituite nici măcar la momentul acesta. Se pare că cei de la morgă nu ştiu cine ar fi putut să le ia, pentru că la ei nu ar fi ajuns. Nici să acuz fără nicio bază că au fost furate este greu, cert este că nu sunt”, susţine Geanina Ursu.

Femeia a făcut cerere la Spitalul din Suceava pentru a-i fi restituite bunurile lipsă şi va face şi plângere la Poliţie.

Reamintim că acesta nu este singurul scandal care loveşte morga de la Suceava. Mai multe persoane au relatat că au fost obligate să plătească câte 100 de lei atunci s-au dus să ridice corpurile rudelor decedate.