Scenă dramatică în Italia! „Băiețelul face cu mâna. Adio!” O familie își ia rămas bun de la UN sicriu, băgat de militari în camionul de armată

Crematoriile sunt pline, firmele de pompe funebre au rămas fără sicrie, iar oamenii își plâng morții într-o durere ce pare fără margini. Nordul Italiei a devenit un cimitir, căci la fiecare jumătate de oră un cadavru este incinerat. Sunt părinții, bunicii, frații sau surorile răpuse de coronavirus. O scenă dramatică a fost surprinsă în localitatea San Pietro, în timp ce militarii încărcau sicriele în camioanele armatei pentru a fi arse.

Personalul militar și medical al Armatei, împreună cu carabinierii, transportă sicriele morților de coronavirus cu șase camioane. Italia a decis ca cei decedați de coronavirus să fie arși fără alte ceremonii de înmormântare. Instituțiile par că nu mai fac față, sistemul medical este în colaps, iar în Peninsulă continuă să moară zilnic sute de suflete.

Un băiețel ținut în brațe de tatăl său face cu mâna. În față curții, un camion al armatei e plin de sicrie. Scenele din nordul Italiei sunt tragice.

Sursa:https://a1.ro