Scăpați de orice boală cu LAPTE de CAPRĂ .

Nenumărate studii au arătat că cei mai longevivi oameni de pe pământ sunt cei care trăiesc în munții Caucaz. Secretul? Laptele de capră, care nu lipsește din alimentația lor de fiecare zi.

Cu acest ingredient natural, călugării viețuitori în munți au reușit să învingă boli năpraznice, inclusiv cancerul, într-un loc în care lupta pentru supraviețuire înseamnă credința totală în Dumnezeu și încrederea în leacurile vindecătoare ale naturii.

Lapte de Capră Cura cu  lapte de capră  crud

Se bea câte 1 pahar de lapte de capră (200 ml), de 2 ori pe zi: unul dimineața și unul seara. Cura se poate face 5-10 zile, sau pe o durată mai mare de timp, cum este în cazul cancerului, de 3 luni.

→ Efecte uimitoare Spre deosebire de celelalte tipuri de lapte, laptele de capră conține un acid organic foarte puternic. Cel mai important aspect este că laptele de capră se aseamănă cel mai mult cu cel uman. Din acest motiv, este preferat de nutriționiști în tratarea bolilor în defavoarea laptelui de vacă. Laptele de capră are cel puțin trei influențe pozitive majore asupra organismului uman:

– Crește imunitatea – Echilibrează factorii fizici și psihici ai organismului – Energizează și remineralizează organismul predispus la boli Singura condiție, și cea mai importantă, este ca laptele de capră să fie crud, nu fiert, nici pasteurizat. Efectul fortifiant asupra corpului și de întărire a imunității naturale survine doar atunci când laptele de capră este consumat cât mai proaspăt, imediat după mulgere.

→ Indicații terapeutice

Laptele de capră îi ajută pe cei bolnavi să-și recapete rezistența pentru a lupta cu boli cronice, în cele mai severe forme. Laptele de capră crud tratează până la vindecare bolile de inimă și afecțiunile intestinale. Inclusiv neoplasmele descoperite în fază incipientă ale cancerului pot fi stopate urmând o cură de 90 de zile cu lapte de capră.

– TBC (fortifică plămânii)

– Anemie

– Afecțiuni paratiroidienețspasmofilie rebelă sau cronică

– Dezechilibre hormonale

– Convalescențe majore

– Atrofii musculare

– Cancer în forme incipiente Chiar și persoanele sănătoase, care nu se știu cu boli, pot bea câte 1 pahar de lapte de capră pe zi. Efectul este de stabilizare a imunității specifică fiecărei vârste.

Sursa: https://lataifas.ro/