S-a căsătorit la 17 ani cu o bunică de 71! I-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste! „Partidele noastre de amor sunt incredibile”

Un tânăr care s-a căsătorit la vârsta de 17 ani cu o femeie de 71 de ani a publicat un mesaj de dragoste pentru soția lui care i-ar putea fi bunică, la patru ani de la nunta lor.

Almeda și Gary Hardwick din Statele Unite ale Americii s-au căsătorit în anul 2015, la două săptămâni după ce s-au cunoscut la înmormântarea fiului ei, Robert.

La acea vreme, Gary avea 17 ani și tocmai se despărțise de o altă bunică, în vârstă de 77 de ani. Soția lui avea atunci 71 de ani.

La patru ani de la nunta lor, Gary, acum în vârstă de 21 de ani, susține că iubirea lui pentru Almeda, acum în vârstă de 74 de ani, este „mai adâncă decât oceanul”.

„Îți promit că te voi iubi necondiționat și că voi avea grijă de tine până la ultima mea suflare. Îți mulțumesc că mi-au schimbat viața și m-ai determinat să devin cine sunt astăzi. Sunt recunoscător pentru iubirea ta în fiecare zi. Te iubesc din toată inima”, a scris tânărul pentru soția lui cu peste jumătate de secol mai în vârstă decât el.

Cei doi, care au făcut pentru prima dată amor în noaptea nunții lor, s-au descris drept „iubiți minunați” unul pentru altul.

„Partidele de amor sunt incredibile. Îmi depășesc cel mai îndrăzneț vis! Ea chiar este femeia visurilor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună de atât”, a spus Gary Hardwick.

Bunica și tânărul s-au căsătorit într-o ceremonie pe care a organizat-o el în doar șase zile, cu un buget de 200 de dolari.

După nuntă, cei doi s-au mutat în casa Almedei, în care femeia locuia alături de unul dintre nepoții ei, care este cu trei ani mai în vârstă decât Gary.

Cum a fost posibilă relația lor

„Nu am căutat să am o relație cu un tânăr. Gary a apărut pur și simplu în viața mea. Am știut imediat că el e alesul meu”, a spus bunica.

„Am fost căsătorită cu primul meu soț, Donald, timp de 43 de ani. După ce el a murit, în 2013, din cauza unor complicații provocate de diabet, am rămas singură”, a mai spus Almeda, precizând că a suferit de singurătate.

Gary, a cărui atracție pentru femeile în vârstă a început când s-a îndrăgostit de o profesoară, la vârsta de opt ani, a spus că și el suferea, deoarece se simțea prizonier într-o relație nefericită, cu fosta lui parteneră.

„Ne certam mereu. Am căzut în depresie și am început să caut să ies din acea relație”, a spus el.

Atunci, Lisa, mătușa lui, l-a chemat la înmormântarea soțului ei, Robert – fiul Almedei.

„L-am zărit în timpul ceremoniei funerare, cu un zâmbet minunat, și m-am gândit că el. M-am tot uitat la el atunci. A fost ca o lumină puternică în toată acea suferință”, a mai spus femeia, al cărui fiu a murit la vârsta de 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

„A fost dragoste la prima vedere și pentru mine. Ea are cei mai frumoși și sclipitori ochi albaștri”, a spus Gary.

La scurt timp, Lisa i-a invitat pe amândoi la o cină în familie. În acea seară, după ce el a asigurat-o că „vârsta este doar un număr”, s-au sărutat pentru prima dată. „M-am simțit din nou ca o adolescentă”, a spus bunica îndrăgostită.

De atunci, s-au văzut zilnic și au fost susținuți de cei mai mulți apropiați, inclusiv de mama lui Gary, care la acea vreme avea 48 de ani, și de bunica lui, care avea și ea 71 de ani.

Sursa: https://a1.ro