Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit din cauza infecției cu coronavirus Citeşte întreaga ştire: Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit din cauza infecției cu coronavirus

Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit, sâmbătă, la 86 de ani, după ce a fost testată cu noul coronavirus, a anunțat Daily Mail.


Vestea decesului prințesei care era membră a familiei regale Burbon-Parma a fost anunțată de către fratele ei mai mic, Prințul Sixtus Henry. Vestea morţii Prinţesei Maria Teresa a Spaniei a fost făcută publică de fratele ei, Prinţul Sixtus Henry. Membru al Familiei Regale Bourbon-Parma. Prinţesa Maria Teresa s-a stins din viaţă în timp ce Spania a confirmat într-o singură zi un număr record de decese din cauza COVID-19, boala infecţioasă cauzată de noul coronavirus. Prințesa Maria Teresa s-a născut la Paris, Franța, pe 28 iulie 1933, părinții săi fiind prințul Xavier și Madeleine de Bourbon, care au avut în total șase copii. Prințesa făcea parte din Casa Regală de Bourbon-Parma, care este o ramură cadetă a familiei regale spaniole, descendentă din dinastia Capetienă franceze. Bilanţul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 5.690 în Spania. 832 dintre acestea au fost confirmate doar sâmbătă.