Poliția a drogat din greșeală un oraș după ce a dat foc la 3 tone de marijuana

Uneori nu gandim lucrurile pana la capat, și asta nu e tot timpul neaparat o problema. Dar ceea ce s-a intamplat in Indonezia este prea mult. Cineva probabil ca trebuie să concedieze (si cel putin sa-i faca dosar penal) persoana care a venit cu ideea asta minunata de a da foc la 3 tone de marijuana.

Se pare că Poliția din Jakarta de Vest, i-a drogat din greseala destul de tare pe locuitorii metropolei din imprejurimea locului arderii. Si asta nu e tot, nu doar ca au vrut sa arda marijuana, nu, focul includea si 2538 pastile de ecstasy și 2 kilograme de metamfetamina sub forma de cristal! De ce? Pentru a distruge importurile ilegale într-un incendiu.

Potrivit rapoartelor, polițiștii au anticipat că fumurile create de drogurile in flacari ar putea fi mult prea puternice, de aceea s-au fost pregătit prin purtarea măștilor de gaz.

Se pare însă că au uitat să informeze localnicii din împrejurimi, iar o serie de oameni s-au plâns spunând că suferă de amețeli, dureri de cap și se simțeau complet halucinogeni. Vantul a purtat fumul drogurilor aproape prin toata capitala Indoneziei, insa cei mai afectati au ramas rezidentii pe o raza de 10 kilometri.