Patru bărbați au intrat peste o femeie de 78 de ani, pentru a-i fura preparatele din carne, din cămară

Patru bărbați au fost reținuți de polițiști vineri, 7 august, sub acuzația că au legătură cu tâlhărirea unei femei în vârstă de 78 de ani. „Bombardierii” sunt bănuiți că au intrat noaptea în casă şi au furat cârnaţii din cămara bătrânei.

În urma acestui atac, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat că au fost desfăşurate şase percheziţii domiciliare în oraşul Pecica la suspecţi de comiterea unor furturi sau tâlhării. Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, au fost ridicaţi şi urmează să fie audiaţi, fiind suspectaţi de tâlhărie calificată.

Conform sursei citate, în noaptea de 29 spre 30 iulie, persoane mascate au pătruns într-un imobil din Pecica, „unde prin violenţă ar fi imobilizat o femeie de 78 de ani, sustrăgând mai multe bunuri”. Între altele, hoţii au furat cârnaţii din cămara femeii. Legată în propria-i casă, victima a avut nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale.

„În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, scule, drujbe, maşini de găurit, fierăstraie pendulare etc, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, precum şi cantitatea de 2.980 de petarde”, a precizat Adina Aconstantinesei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.