Ordonanța Militară nr.800/2020:

– Dacă mielul cumpărat este viu, acesta are obligația de a purta mască și de a avea asupra sa declarația pe propria răspundere în care se precizează clar adresa tăierii incluzând traseul exact.(se completează obligatoriu traseul dus; dacă mielul scapă, este necesară și completarea traseului de întoarcere)
– Numărul maxim de ouă cumpărate este de 6 per persoană, pentru a se evita haosul precedent(vezi făină, mălai, hârtie igienică, spirt, etc)
– Ouăle se vor ciocni prin aruncare, de la o distanță de minim 2,5 metri între persoane, dar nu înainte de a fi stropite cu spirt.
– Pentru cozonaci, se vor folosi doar stafide sigilate, pentru cele cumpărate vrac este obligatorie dezinfecția lor cu spirt. Nucile provenite din zona Suceava sau Țăndărei, sunt strict interzise! Dacă doriți să folosiți rahat, cu ocazia sărbătorilor pascale îl veți avea gratuit din partea situatiei actuale.
– Prin contractul de colaborare dintre Renel și BOR, lumina se va da prin contorul din locuință, dar asta doar în cazul în care contorul a fost stropit în prealabil în decursul anului, de către un reprezentant BOR. Altfel, lumina va fi luată de la vecinii care îndeplinesc cerința de mai sus, dar păstrând aceeași distanță de 2,5 metri.
– În Vinerea Mare, toți enoriașii vor trebui să treacă pe sub masa din locuință. Pentru evitarea accidentelor, vă recomandăm masa de bucătărie, excepție făcând persoanele de sex feminin care au fost cel puțin 6 luni la sala de fitness. Aceste persoane pot folosi și măsuțele de cafea.

Împreună vom învinge, să fim uniți!
Să ne revedem cu bine și să vă spălați pe mâini. Multă sănătate!