O tânără și-a ucis mama și a stat patru luni cu cadavrul în casă

O adolescentă și-a ucis mama și a trăit cu trupul timp de patru luni în apartamentul său din sudul Spaniei. Vecinii au simțit un miros cu adevărat insuportabil, dar nu dat imediat alarma, deoarece niciunul dintre ei nu a crezut că ar putea exista un cadavru în descompunere în acea casă. Trupul femeii în vârstă de 45 de ani a fost descoperit într-o cadă după ce poliția a fost contactată în cele din urmă de una dintre prietenele fiicei femeii.

Potrivit presei locale, mama a fost înjunghiată mortal  în aprilie , în timpul blocării coronavirusului . Fiica, Teri, în vârstă de 19 ani, a continuat să locuiască în acel apartament ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Vecinii au confirmat că au simțit un miros teribil dar niciunul dintre ei nu bănuia că ar putea exista un corp în descompunere într-unul dintre apartamente. Teri și iubitul ei în vârstă de 19 ani au fost arestați sub suspiciunea de omor. Victima lucra ca și îngrijitoare și femeie de serviciu. Fata a mărturisit prietenului său că ea a fost cea care a ucis-o pe femeie.

Din cauza stării cadavrului, medicul legist nu a putut determina data exactă a morții femeii. Olive Press și Las Provincias au relatat că femeia a fost ucisă în aprilie și că fiica ei a locuit cu trupul timp de patru luni , în ciuda groazei de a avea un corp în descompunere în cadă și un miros insuportabil în casă. Femeia era originară din Bulgaria locuia în Spania de 20 de ani.