O tânără gravidă în 6 luni a murit într-o şalupă a Ambulanţei, în drum spre Tulcea. ”Nu știu de ce nu s-a apelat la elicopter”

O femeie în vârstă de 31 de ani, gravidă în șase luni, a murit miercuri dimineața în timp ce era transportată de la Sulina la Tulcea cu o șalupă ambulanță.

  • Femeia s-a simțiț rău și a fost internată la Spitalul din Sulina.
  • Pentru că starea i s-a agravat, ea a fost trimisă la Tulcea cu o șalupă ambulanță.

Femeia s-a simțiț rău, iar ulterior starea s-a agravat, fiind trimisă la Tulcea de la secția de la Sulina spre Spitalul Tulcea.

Femeia a fost preluată de noi de la Sulina, era intubată, stare gravă, iar pe drum, în zona localității Crișan a intrat în stop cardio respirator, au fost făcute manevrele de resuscitare dar din păcate a decedat, se vor face procedurile legale și vom afla exact cauza decesului“ a declarat doctorul Dumitru Vâlcu, șeful Serviciului de Ambulanță Tulcea, pentru ziaruldetulcea.ro.

„Este o tragedie, nu știu de ce nu s-a apelat la elicopter, pentru o femeie însărcinată, să mai stai și pe drum pe valuri, pe apă, probabil nu s-a știut cât de grav e sau au intervenit complicații, ne vor lămuri probabil, era o femeie tânără, angajată la AFDJ, Dumnezeu să o ierte. Poate autoritățile, ministerul, vor realiza că orașul Sulina este izolat, vara avem și numeroși turiști, un elicopter SMURD ar fi vital, am mai ridicat această problemă”, a declarat primarul Nicolae Rădus

SURSA: https://observatornews.ro