O tânără de 18 ani și-a aruncat bebelușul pe geam, imediat după ce i-a dat naștere: „Era isterică, urla cât o țineau plămânii”

O tânără în vârstă de 18 a născut acasă, în secret. După ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, a înfășurat-o într-un prosop și a aruncat-o pe geam. Bebelușul a fost găsit de o vecină.

Ludmila Muradova, o femeie de 18 ani din Rusia, a fost arestată și acuzată de tentativă de omor, după ce și-a aruncat bebelușul nou-născut de la fereastra apartamentului din Budyonnovsk.

Fetița, care a fost înfășurată într-un prosop înainte de a fi aruncată, a supraviețuit ca printr-o minune. Este internată în spital, în stare critică.

Una dintre vecinele Ludmilei, Natalia Buslova, a auzit scâncetele copilei. Când s-a apropiat de tufișurile din grădina blocului, a găsit-o pe cea mică. Femeia a sunat de urgență după ajutor.

Potrivit medicilor, fetița a suferit un traumatism cranian sever, în urma impactului cu solul.

„Copilul este ventilat. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar nu putem garanta nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Rustam Yesenakayev.

Muradova se despărțise recent de tatăl copilului, însă bunica ei se oferise deja să o ajute la creșterea celei mici.

„Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla așa ceva”, a spus bătrâna, care nu a vizitat-o nici până acum pe copilă în spital.

Conform presei locale, în timpul interogatoriului, Muradova i-a întrebat pe polițiști ce pedeapsă va primi. Nu a vrut să știe nimic despre starea de sănătate a fiicei sale.