O nouă șansă pentru băiețelul bolnav al lui Kamara! Micuțul Leon va fi operat pentru a șasea oară în iulie!

Kamara a strâns o parte din banii necesari pentru o nouă intervenție chirurgicală a băiețelului său și va merge cu el la o clinică din Spania, în iulie

În vârstă de doar șase anișori, micuțul Leon, fiul lui Kamara, suferă din naștere de paralizie cerebrală, astfel că, are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și proceduiri pentru ca el să poată merge singur, fără ajutor. ”Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vina. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, a povestit, în urmă cu doi ani, Oana, fosta soție a lui Kamara, la WOWbiz.ro completată de Kamara. ”Are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și kinetoterapie pentru ca, într-o bună zi, el să fie un copil normal”, spunea cântărețul cu mare durere în glas.

Imediat, povestea artistului a impresionat oameni cu inimă mare, care l-au ajutat să își ducă băiețelul în Turcia și să îl opereze de cinci ori într-un singur an! În urma intervenților chirurgicale, lucrurile s-au îmbunătățit pentru Leon. ”Poate sta singur în fund. Mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl apucă panica și se așază jos. Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este asta, ce este cealaltă? Progresează și suntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a declarat cântărețul pentru Cancan.

Kamara își operează a șasea oară băiețelul! Totul se va în întâmpla în Barcelona

Cum lucrurile au decurs bine în ultima perioadă, Kamara își operează a șasea oară băiețelul! De data aceasta la Barcelona, unde, recent, i s-a făcut și o programare, spun apropiații artistului, pentru finele lunii iulie. Deocamdată, cântărețul a strâns o parte din banii necesari (n.r. îi trebuie în total 100.000 de euro) și speră ca totul să decurgă bine în continuare, iar, după intervenția medicilor spanioli, să plece și în America, pentru o altă etapă de recuperare.

Sursă : https://radical.wowbiz.ro