O „mamă” judecată pentru uciderea în bătaie a fetiței sale va naște în arest.

O femeie care este judecată pentru uciderea fiicei sale de trei luni a apărut în fața judecătorului însărcinată. Ea așteptă un alt copil, după ce a fost acuzată că și-ar fi ucis fetița prin înfometare și bătaie.

Carly Easey, în vârstă de 35 de ani, este gravidă în nouă luni, iar sarcina a fost vizibilă la procesul în care este judecată pentru crimă alături de soțul ei, Christopher. Aceștia și-ar fi ucis fetița de trei luni, Eleanor, consideră procurorii, potrivit publicației The Sun.

Atât ea, cât și soțul ei au pledat nevinovați la audierile preliminare, iar femeia se află în arest preventiv și va naște prin cezariană la sfârșitul acestei luni.

Copila de trei luni a fost găsită inconștientă de paramedici în casa familiei din localitatea Morton on the Hill, Norfolk, Marea Britanie și a murit două zile mai târziu la spital, chiar înainte de Crăciunul anului 2019. Legiștii au stabilit cauza decesului drept un traumatism cranian grav.

Raportul medico-legal a mai arătat că micuța era subnutrită și că avea o serie de fracturi mai vechi, astfel că polițiștii din Norfolk și Suffolk au pornit o anchetă.