O femeie din Botoșani a murit după ce a fost incendiată de iubitul ei

O femeie de 43 de ani și-a găsit sfârșitul de mâna iubitului său, care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, orbit de sentimentul de gelozie. Bărbatul și-a dat și el foc, dar a supraviețuit.

Femeia a murit la Spitalul de Arși din Iași, după ce a stat internată patru zile, timp în care se zbătea între viață și moarte din cauza arsurilor grave.

Victima locuia împreună cu iubitul ei în vârstă de 50 de ani. Cei doi s-au certat din cauza geloziei excesive a bărbatului, motiv pentru care femeia a decis să pună capăt relației. Când agresorul a auzit acest lucru, a văzut negru în fața ochilor și a aruncat cu benzină peste femeie, apoi a incendiat-o.

Ulterior, bărbatul și-a dat și lui foc, ia flăcările au cuprins toată locuința în care locuia alături de femeie.

Vecinii sunt cei care au sunat după ajutoare, ambele persoane fiind transportate la spital. Starea bărbatului este una stabilă, însă, din păcate, femeia nu a supraviețuit.

Gelozia le-a orbit gândurile

Un caz similar a avut loc și în Vrancea, unde vecinii aua anunțat autoritățile că un bărbat i-a dat foc soției sale. Salvatorii au venit de urgență și au transportat-o pe femeie la spital, în stare stabilă.

„Joi dimineață, 20 februarie, polițiștii din comuna Bordeasca, județul Vrancea, au fost sesizați cu privire la faptul că în seara zilei de 19 februarie, o femeie de 54 de ani ar fi fost stropită cu benzină de căte soț, care apoi i-ar fi dat foc”, informau la acea vreme reprezententanții Poliției.