O femeie de 30 de ani are 11 copii, dești n-a plănuit niciodată să devină mamă: ”Pur și simplu s-a întâmplat, dar ne bucurăm mult.

Nicole și Joseph Sutton s-au reîntâlnit în 2005, însă atunci habar n-avea că vor ajunge să aibă împreună nu mai puțin de 11 copii. 15 ani mai târziu, însă, cei doi continuă să se iubească și își împart totul cu cei 11 copii pe care-i au împreună, opt fete și trei băieți. Toți trăiesc într-un apartament cu trei dormitoare din Aspatria, Cumbria.

Conform mărturisirilor făcute de Nicole, care acum are 30 de ani, planurile lor s-au schimbat odată cu nașterea celui mai mare copil, pe nume Rhiannan.

De îndată ce au devenit părinți pentru prima oară, ulterior, copiii au continuat să vină, iar ei nu au făcut decât să se bucure din plin de ce le-a oferit viața.

Doi ani după nașterea primei fiice, cei doi au devenit părinții unei alte fetițe, Lacy, care acum are 12 ani. Au urmat apoi Mackenzie, 10 ani, Skylar, nouă ani, Henley, șapte, gemenii Cobi și Parker, șase, Hadley, patru, River, trei, Ocean, doi, Navy, cinci luni și Hallie.

”Cel mai mare șoc l-am avut atunci când am aflat că sunt însărcinată cu Rhiannon. Aveam sterilet și nu mă așteptam să rămân însărcinată. ”, a povestit tânăra.

”Nu m-am gândit niciodată că ne vom descurca atât de bine, dar fiecare copil este o binecuvântare pentru noi și ne bucurăm că există în viețile noastre. Cu cât avem mai mulți, cu atât îi iubim mai mult. ”, a mai povestit ea.

”Cu ei, nimeni n-are timp să se plictisească, asta e clar.”, a mai spus ea, recunoscând, de asemenea, că îi e destul de greu.

Cei doi au decis, însă, că cei 11 copii sunt mai mult decât suficienți, motiv pentru care au decis ca Navy, în vârstă de cinci luni, va fi ultimul copil.

SURSA : https://a1.ro