O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!”

O femeie în vârstă de doar 29 de ani, care a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a murit înainte de a-și îmbrățișa fiul. Copilul venise pe lume cu doar câteva zile înainte ca tânăra să-și piardă viața. 

Fozia Hanif, o femeie în vârstă de 27 de ani, a murit într-un spital din Birmingham, Anglia, după ce a ventilatorul ei a fost oprit pe 8 aprilie. Cu șase zile înainte, însă, femeia aducea pe lume un băiețel ce a fost născut printr-o operație de cezariană.

Copilul a venit pe lume pe 2 aprilie, în urma unei operații de cezariană, însă starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit rapid. Deși medicii au mutat-o la Terapie Intensivă, femeia n-a mai putut fi salvată.

Femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus, după ce în timpul unui control de rutină s-a plâns că are febră. În urmă cu un an de zile, femeia a pierdut o sarcină.

”După ce a fost testată pentru coronavirus, medicii ne-au recomandat să o lăsăm în spital. A doua zi, testul a ieșit pozitiv, iar medicii ne-au zis că are o formă medie, așa că poate merge acasă. Patru zile mai târziu, starea ei s-a înrăutățit, nu mai putea respira.”, a povestit soțul femeii.

În timp ce a fost internată în spital, femeia n-a putut să-și vadă copilul. Medicii și asistentele i-au arătat, însă, înainte de a se stinge din viață câteva fotografii.

Copilul a fost testat negativ pentru coronavirus, dar a rămas în spital.

SURSA : a1.ro