O bătrâna din Suceava s-a sinucis aruncându-se într-un bazin de colectare a apei

O femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Bilca, județul Suceava, a fost găsită fără suflare în bazinul de colectare a apei pentru hidrocentrala situată pe râul Suceava. Rudele spun că bătrâna s-a sinucis, notează site-ul suceavean Ziar de Suceava.

Corpul lipsit de viață al bătrânei a fost descoperit vineri, după ce un nepot al bătrânei de 80 de ani a dat alarma, solicitându-le ajutorul polițiștilor de la Postul Bilca.

În urma verificărilor făcute de agenți a rezultat că în dimineața zilei de 29 mai a.c., în jurul orei 06.00, bătrâna l-a sunat pe fiul ei căruia i-a cerut să o viziteze, însă să nu se grăbească, spunându-i că este de preferat să ajungă în jurul orei 08.00.

La ora 08.00, bărbatul a ajuns la domiciliul mamei sale, însă aceasta nu era acasă, motiv pentru care rudele au crezut că femeia are de gând să se sinucidă.

S-au constituit imediat trei echipe de căutare, unda dintre acestea descoperind corpul femeii care plutea în bazinul de colectare a apei pentru hidrocentrala situată pe râul Suceava.

Imediat cum bătrâna a fost adusă la mal, personalul medical al echipajelor ISU și SMURD au încercat manevre de resuscitare, însă fără succes, constatându-se în final decesul.

Membrii familiei au declarat faptul că bătrâna, care era cunoscută cu boli psihice, a fost internată de mai multe ori la centre medicale cu această specialitate, fiind sub tratament medicamentos.

Corpul neînsuflețit al femeii de 80 de ani a fost ridicat și transportat la morga Spitalului municipiului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.