Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din coma profundă

Vești bune despre starea Mariei Macsim Nicoară! Mezzosoprana a ieșit din coma profundă. Totuși, starea solistei rămâne în continuare gravă. Maria Macsim Nicoară e singura persoană care poate spune ce s-a întâmplat în vila din Aroneanu în seara cu pricina.

Maria Nicoară a ieșit din coma profundă

Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă profundă. În prezent, artista răspunde la stimuli, a deschis ochii și răspunde singură. Totuși, starea ei rămâne în continuare gravă, conform evz.ro.

Mărturia mezzosopranei va cântări decesiv în anchetă, atunci când aceasta va putea discuta cu oamenii legii. 

Medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Dacă solista din Iași își va reveni, va avea însă nevoie de o perioadă lungă de recuperare. 

Amintim că Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește cu soțul ei în comuna Aroneanu. Artista ar fi fost ridicată de soț, dusă în pat și lăsată să agonizeze opt ore. 

Soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis in REM pentru tentativă de omor în cazul Mariei Nicoară. 

„Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a declarat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Colegii nu cred în varianta accidentului

Una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară a mărturisit pentru BZI că a văzut-o de multe ori pe mezzosoprană cu vânătăi pe corp la spectacole. Mai mult, solista i-ar fi mărturisit acesteia că pianistul este agresiv și i-ar fi spus despre divorțul pe care plănuia să-l intenteze.