Mecanicul auto Radu Palaniţă a câştigat „Românii au talent“. Ce concurenţi au ocupat locurile doi şi trei: „Nu m-am aşteptat la aşa ceva“ VIDEO

Radu Palaniţă a câştigat cel de-al zecelea sezon „Românii au talent“, în finala difuzată live vineri seară, 29 mai, la Pro TV. Locurile doi şi trei au fost premiate cu 20.000 de euro şi 10.000 de euro.

Radu Palaniţă, mecanicul auto cu voce de aur pentru care Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor, a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai.

Pe locul doi, premiat cu 20.000 de euro, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani) iar locul trei, premiat cu 10.000 de euro, a fost ocupat de pianistul Mihai Ţigaret (13 ani). „Sunt fără cuvinte, nu m-am aşteptat la aşa ceva. Nu m-am gândit o secundă, vreau să le mulţumesc tuturor care au crezut în mine mai mult decât am făcut-o eu.

Mi-am pierdut şi vocea şi cuvintele“, a declarat Radu Palaniţă. „Românii au talent este o emisiune despre oameni ca tine. Îmi pari un tip modest, sincer şi chiar un exemplu. Te felicit şi mă minunez şi eu odată cu tine“, a declarat Mihai Petre. „Te aşteaptă un viitor foarte frumos“, i-a spus şi Andi Moisescu.

Radu Palaniţă a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiţii, a reuşit să impresioneze juriul, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniţă a ajuns direct în marea finală naţională. După momentul său, când a cântat în manieră proprie hitul „My Way“, Radu Palaniţă a obţinut cele mai multe voturi de la telespectatorii români şi a câştigat premiul cel mare – titlul de Cel mai talentat şi suma de 120.000 de euro.