Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg! Femeia îl crește pe Vlad de când avea șapte ani: „Nu ne mai ascundem!

Marina i-a fost mamă lui Vlad, de când băiatul avea șapte ani. După ce s-a căsătorit cu tatăl băiatului, l-a înfiat și a l-a crescut și iubit ca pe propriul copil. Acum, cei doi se pregătesc să devină părinți.

Marina are 35 de ani. Logodnicul ei, Vladimir, abia a împlinit 20. Însă nu diferena de vârstă naște controverse în acest cuplu, ci faptul că, timp de 13 ani, Marina i-a fost mamă vitregă băiatului.

„Ne căsătorim! El este Vladimir, logodnicul meu. Mi-a fost fiu vitreg de când avea șapte anișori.”

A fost anunțul ce a șocat o țară întreagă. Marina Balmaşeva, o rusoaică din orașul Krasnodar, este o mini-vedetă în mediul online, după ce a slăbit mai bine de 60 de kilograme. A reușit să strângă în jur de 420.000 de următori pe Instagram şi trăieşte din contracte publicitare.

Timp de zece ani, Marina a fost căsătorită cu Alexei Balmaşev, în vârstă de 45 de ani. În timpul căsniciei, femeia i-a adoptat pe cei cinci copii ai bărbatului, dintr-o căsnicie anterioară. Avea doar 22 de ani când a devenit mama vitregă a viitorului ei soț.

După divorț, patru dintre ei au rămas cu ea, printre care și Vladimir.

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a anunțat Marina.

La doar câteva săptămâni după ce au dezvăluit că formează un cuplu, Marina și Vladimir au șocat din nou. Cei doi urmează să devină părinți!

„Gata, m-am săturat! De astăzi, nu ne vom mai ascunde. Sunt însărcinată! Știu că este destul de devreme să anunț sarcina…mă gândeam să aștept până la următoarea ecografie, dar nu mai am răbdare! Vreau ca întreaga lume să știe că eu și Vladimir vom fi părinți.

Orice este posibil în această lume minunată”, a spus Marina, într-un video postat pe contul său de Instagram.

SURSA :https://a1.ro