Maria Dragomiroiu, revoltată! Ce pensie primește artista

Interpreta de muzică populară, care a încântat atâtea suflete cu muzica sa, dezvăluie ce pensie primește lunar.

Interpreta de muzică populară, care a incântat atâtea suflete prin muzica sa, dezvăluie ce pensie primește lunar.

Maria Dragomiroiu, iubita artistă de muzică populară, în vârstă de 63 de ani, este disperată. 
Interpreta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV ce sumă de bani primește la pensie dupa o viață dedicată muzicii.

„Cum să traiesc cu 1.200 lei?”

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a declarat Maria Dragomiroiu. 

Statul o lovește pe Maria Dragomiroiu, din nou

Reacţia dură a artistei dupa ce ANAF-ul a anunţat că va impozita nunţile.

Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă şi nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulţi bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare. Ei nu fură, muncesc.

Alţii fură şi nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul impozitele pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal”, a declarat, intrigată, Maria Dragomiroiu pentru dcnews.ro.