Iohannis atac DUR: În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor!

Klaus Iohannis a avut o primă reacţie privind autonomia Ţinutului Secuiesc care a trecut tacit ieri de la camera Deputaţilor. Astăzi, la ora 14.00, Senatul se va reuni pentru respingerea proiectului.

„Jó napot kívánok, PSD! Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR o lege care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlament. În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, ne luptăm pentur vieţile românilor, PSD, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Oare ce va promis liderul de la Buapesta Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri? Asta însemană o majoritate toxică. Acum poate se înţelege mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Cât sunt eu preşdintele României o astfel de lege nu va exista, a declarat Iohannis.