Interpretul Nelu Bălășoiu a murit, după ce a fost depistat cu COVID-19. Fiul acestuia a confirmat vestea tristă Citeşte întreaga ştire:

Artistul de muzică populară, Nelu Bălășoiu, s-a stins din viață, la două zile după ce fiul lui a confirmat că a fost depistat cu COVID- 19. Mai mult, acesta suferise în urmă cu o săptămână, un atac vascular cerebral, ceea ce a făcut ca starea lui să se agraveze.

Astăzi, fiul cântărețului, Ionuț Bălășoi, a postat pe contul de socializare un mesaj, în care anunță moartea tatălui său, în vârstă de 71 de ani. „Din păcate tatăl meu a încetat din viață în această dimineață, în urmă atacului vascular suferit săptămâna trecută! Va rog sin suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!”, a fost mesajul lui Ionuț Bălășoiu. Cine a fost Nelu Bălășoiu Nelu Bălășoiu a activat la Taraful din Vânju Mare, la Casa de Cultură din Drobeta-Turnu Severin și la Casa Armatei din același municipiu, apoi în cadrul Rapsodiei Române. O perioadă de succes din cariera sa a constituit colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit soție. Printre melodiile care l-au făcut celebru se pot enumera “Pentru măicuța bătrână”, “Leliță cu flori pe conci”, “Mân­druța cu ochii verzi”, “Mândra mea din deal de șură”, “Dra­gostea-i un lucru mare”, “Te caut, mândro, de mult”, “Leliță de la Tismana”, “Dusei calul pe islaz”, “Plecai să mă plimb pe luncă” și “Aseară fusei la moară”.
SURSA: https://www.libertatea.ro