Inger protector pentru cinci copii flamanzi. Tatal lor s-a spanzurat din cauza ca nu avea cu ce sa-i hraneasca

Cei cinci fratiori flămânzi si orfani de tata din Tatarani au fost vizitați de preotul Vladimir Beregoi de la Episcopia Husilor. Omul bisericii a calcat in casuta acestei familii sărmane cu sufletul plin de bunatate si incredere, dar si cu bratele pline de daruri.

Vladimir Beregoi de la Episcopia Husilor.

“Nu poți ramane indiferent la asemenea durere! Dumnezeu are planurile Sale, însă! Noi le ducem in liniste, demn, sprijinindu-ne unii pe alții! Am venit sa ii cunosc si sa identific problemele lor, urmând să fac ce e necesar pentru ca existența lor sa fie mai usoara!

Foamea si tristețea nu ar trebui sa afecteze copilăria, dar, din pacate, sunt multe astfel de cazuri!”, a spus părintele Vladimir. Cei cinci copii l-au îmbrățișat și s-au bucurat de tot ce au primit. Impreuna cu biata lor mama, ei traiesc intr o casa mai mult decât modestă.

Tatăl lor si-a pus capăt zilelor la mijlocul lunii iunie, puternic afectat de necazuri, de lipsuri. Faptul că nu mai avea ce le pune pe masa copiilor l-a ingenunchiat pe bărbat, care a cedat într-o clipă tulbure. Fiul in varsta de 8 ani l-a găsit spânzurat într-o anexă. Fără singurul sprijin al familiei, problemele celor șase suflete s-au adâncit acum.