Imagini șocante în Cluj-Napoca. Femeie în scaun cu rotile, agresată și răsturnată în timpul unui scandal pe stradă . Citeşte întreaga ştire:

Incident șocant în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, în timpul unui scandal izbucnit pe stradă. O femeie cu dizabilități, aflată în scaun cu rotile, a fost agresată de un tânăr, care a răsturnat-o de pe scaun.

Imaginile cu agresiunea au fost filmate de un martor și au fost publicate pe YouTube. În înregistrare se vede că scandalul a izbucnit într-o stație de autobuz, între mai multe persoane, printre aceștia și o femeie aflată într-un scaun special pentru persoane cu dizabilități.

La un moment dat, un bărbat se repede și o trântește pe femeia aflată în scaun cu rotile, apoi agresorii urcă într-o mașină și fug de la fața locului.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie stiridecluj.ro. “Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, precizează Poliția Cluj, potrivit sursei citate.