Imagini sfâșietoare la Gârbova de Sus. Lucian, tânărul mort în fântână, condus la groapă de o mână de oameni

Scene sfâșietoare s-au petrecut, duminică, la Gârbova de Sus, judeţul Alba, unde tânărul de 23 de ani care a murit în timp ce curăța o fântână a fost condus pe ultimul drum.

  • Lucian a fost scos ultimul din fântână, după circa o jumătate de oră.
  • Decesul tânărului de 23 de ani a provocat multă emoție în sat.

Lucian a fost însoțit spre cimitir de o mână de oameni, iar slujba religioasă s-a desfăşurat în condiţii restrictive, ca urmare a condiţiilor impuse de starea de alertă.

Lucian a murit joi, 21 mai, în timp ce curăţa o fântână împreună cu alţi doi prieteni. După ce au scos cea mai mare parte a apei din fântănă, cei trei ar fi introdus o pompă pe benzină în interior. Tânărul în vârstă de 23 de ani a intrat primul şi şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat după el au intrat, pe rând, alți doi bărbați care au leșinat, dar au fost scoși la timp la aer, scrie Adevarul.

Lucian a intrat primul şi a fost scos ultimul din fântână după circa o jumătate de oră de către un pompier care locuieşte în sat şi care nu era la serviciu.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat circa o oră să îl readucă la viaţă dar, în final, a fost nevoit să declare decesul victimei.

Cel mai probabil, Lucian a murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, emis de pompa introdusă în fântână.

Sursa :observatornews.ro