Gigi Becali, un nou gest umanitar impresionant, în plin coronavirus! Multimilionarul ajută vârstnicii cu mâncare

După ce a făcut o donație colosală pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, omul de afaceri Gigi Becali continuă să se implice activ în criza coronavirusului. Multimilionarul a anunțat că va ajuta persoanele vârstnice cu alimente.

Recent, Gigi Becali a făcut o donație colosală în contextul epidemiei de coronavirus, latifundiarul din Pipera donând Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” obiecte de primă necesitate în valoare de 10.000 de euro. Omul de afaceri nu a rămas nepăsător nici în privința nevoilor vârstnicilor, pe care s-a oferit, de asemenea, să-i ajute să traverseze cu bine criza provocată de pandemia care face ravagii în lumea întreagă.

Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni’, a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

„Criza de coronavirus ne poate fi benefică”

Omul de afaceri este de părere că a venit momentul ca oamenii de afaceri din România să acționeze și să ajute statul român să depășească criza provocată de coronavirus.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă.

Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi’, a mai spus Becali.

Sursa Viva.ro