Gigi Becali, în culmea fericirii! Fiica sa cea mare a născut o fetiță. Ce nume au ales Teodora și Mihai Mincu pentru micuță

Cu doar câteva ore înaintea derby-ului cu CFR Cluj, ultima șansă pentru ca FCSB să mai poată spera la titlul de campioană, Gigi Becali a avut parte de unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa. Asta pentru că familia i s-a mărit cu încă un membru.

Potrivit gândul.ro, Teodora, fiica cea mare, a adus pe lume primul copil, o fetiță superbă care va purta un nume pe placul latifundiarul din Pipera. Tânăra de 24 de ani a devenit mămică pentru prima oară la doar un an după ce și-a unit destinele cu Alexandru Mincu, iar proaspătul bunic nu își mai încape în piele de bucurie.

Așteaptă acum cu nerăbdare să își poată strânge nepoțica la piept. Micuța este perfect sănătoasă și a primit nota 10 din partea medicilor. Nici nu avea cum să se întâmple altfel, la cât de mult și-a dorit omul de afaceri un moștenitor.

Gigi Becali a devenit bunic. Fiica cea mare a născut o fetiță care va purta numele Maria

La o așa veste, rezultatul meciului din această seară pare să nici nu mai conteze. În orice caz, un eventual eșec nu ar avea cum să umbrească bucuria momentului în care patronul roș-albaștrilor a aflat că va deveni bunic.

Cât despre numele pe care îl va purta nepoțica sa, Tedora și Alex Mincu s-au oprit asupra unei variante care cu siguranță este pe placul lui Gigi Becali: Maria. Nu de alta, dar știm cu toții cât este de credincios, așa că își dorea cu siguranță ca micuța să primească un nume sfânt.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!”,a declarat latifundiarul din Pipera pentru prosport.ro la scurt timp după fericitul eveniment.

Teodora a încercat să ascundă sarcina, dar burtica a dat-o de gol

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, a rămas însărcinată în luna de miere, deși proaspeții însurăței au negat atunci zvonurile care circulau în spațiul public. Responsabil ca orice cap de familie, dar poate și puțin superstițios, Mihai Mincu a încercat să își țină deoparte soția de toate aceste speculații.

Așa se explică faptul că ginerele latifundiarului nu a a dorit să dezvăluie că familia se va mări cu încă un membru. S-a aflat abia acum, peste 9 luni, când micuța a văzut lumina zilei, spre bucuria celor doi părinți, dar și a bunicului, mândru nevoie mare de nepoțica sa.

Totuși, Teodora Becali a fost surprinsă de paparazzi cu puțin timp înainte să nască, afișând o burtică de graviduță în toată regula. Tânăra a ieșit la cumpărături echipată corespunzător, cu mască și mănuși, purtând o pereche de pantaloni comozi și un hanorac, haine specifice unei femei însărcinate, scrie fanatik.ro