George Soros: „Eu sunt un Dumnezeu, iar regulile normale nu mi se aplică”

Soros: „M-am imaginat ca un fel de zeu…Ca sa fiu sincer, am avut câteva fantezii mesianice destul de puternice.”

Ideea cum că influența fenomenală a miliardarului George Soros l-ar clasifica drept un fel de zeu nu e de azi, de ieri. Cele mai mari ziare din lume foloseau termenul în legătură cu Soros încă de la sfârșitul anilor 90 și nu neapărat într-un sens bun.

Însă cred că nimeni nu s-ar fi așteptat ca miliardarul însuși să admită că el însuși se vede un fel de Dumnezeu, dar uite că a făcut-o. Rugat să clarifice o declarație incredibil de bizară în care spunea „M-am imaginat ca un fel de zeu…Ca sa fiu sincer, am avut câteva fantezii mesianice destul de puternice, încă din copilărie, pe care am simțit că trebuie să le controlez, altfel s-ar putea să-mi facă probleme.”

Rugat ulterior de ziarul britanic The Independent să clarifice această declarație stranie, Soros nu a părut deloc deranjat, admițând că „este un fel de boală când te consideri un fel de zeu, dar totuși mă simt foarte confortabil de când am început să o trăiesc.”

Sună ca balivernele unui bătrân căzut pradă demenței, însă oricine i-a urmărit cariera miliardarului „filantrop” știe că nu e deloc așa. Înțelegând devreme în viață câtă putere i-ar oferi averea considerabilă și câtă influență ar putea avea, Soros și-a dedicat viața construirii unei lumi pe placul său. Și, ca orice bun zeu, s-a asigurat că această lume i se închină doar lui. „Minunata lume nouă” a miliardarului este una lipsită de credință – pentru că doar nu poți, zeu fiind, să tolerezi alți zei falși – și de mândrie sau chiar identitate națională. Cine i-a urmărit progresul politic lui Soros știe că acesta se află în spatele tuturor politicienilor, activiștilor și personalităților care susțin cauza imigrantă și descurajează procrearea. În „minunata lume nouă” a lui Soros, suntem toți un popor, cât mai ascultător, care nu îndrăznește să ridice un deget împotriva dorințelor soroșiste – pentru că deși Soros însuși e un om bătrân, imperiul său este bine clădit, iar succesiunea sa deja ferm stabilită. Tot în lumea Dumnezeului Soroș, se încurajează abuzul psihologic și fizic asupra copiilor (de văzut toate experimentele de „tranziție de la un sex la altul” făcute pe copii mici, în centre precum Tavistock) și distrugerea „familiei tradiționale”.

Sună cunoscut? Și lui George Soros, care s-a lăudat că a investit atât de mulți bani în „reabilitarea fostelor țări comuniste” încât acestea au trecut din „Imperiul Rusiei în Imperiul Soros”.

Dar miliardarul nu și-a arătat interesul doar în fostul bloc sovietic, cât și în țara sa adoptivă, America, unde a imigrat în 1956, unde a declarat că se simte ca un „deus ex machina” încă din 1994. „Sunt ceva nefiresc. Ma simt foarte confortabil cu persoana mea publică, deoarece este una pe care am creat-o pentru mine. Reprezintă ceea ce îmi place să fiu, diferit fata de ceea ce sunt cu adevărat. Știți, în sinea mea, nu sunt un filantrop altruist. Sunt foarte egocentric.”

Și pentru bunul control al Statelor Unite, Soros și-a asigurat influența asupra politicienilor la zi. A fost unul dintre cei mai mari susținători ai lui Hillary Clinton în cursa electorală din 2016, spunându-i, conform rapoartelor WikiLeaks, ce și cum să facă, instrucțiuni pe care aceasta le urma la literă. De remarcat că și în ziua de astăzi, când stăpânul deschide gura, Clinton se grăbește să dea și ea din coadă.

„Nu accept regulile impuse de alții…. Și în perioadele de schimbare a regimurilor, regulile normale nu se aplică,” a mai scris acesta în cartea sa, „Soros despre Soros”.

Și totuși, agenții progresismului aflați în slujba miliardarului mesianic, cât și simplii idioți utili care vorbesc fără să cunoască, continuă să susțină că George Soros este un suflet minunat și un filantrop desăvârșit, chiar dacă el însuși a recunoscut, în nenumărate rânduri, că se vede ca pe un Dumnezeu al acestei planete.

SURSA:https://bpnews.ro