Fetiță de 12 ani batjocorită la petrecerea aniversară a fratelui ei mai mare, în Alba

Fetiță de 12 ani a fost batjocorită la petrecerea aniversară a fratelui ei mai mare, într-un sar din Alba. Cel care a abuzat-o a fost unul dintre invitați, un tânăr de 19 ani.

  • Tânărul de 19 ani a fost reținut și foarte probabil va fi arestat preventiv.
  • Victima a fost invitată la o plimbare în grădină.

Sâmbătă noaptea, o fetiță de 12 ani a fost abuzată de unul dintre invitații la petrecerea aniversară a fratelui ei, un tânăr de 19 ani.

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, să întrețină cu el raporturi sexuale. Tânărul va fi prezentat în fața magistraților.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 iunie 2020, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Vinerea, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

În cursul zilei de azi, 22 iunie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

SURSA: https://observatornews.ro