Exista speranta! 40 de copii, nascuti din mame infectate cu COVID-19, sunt sanatosi

Exista speranta! 40 de copii, nascuti din mame infectate cu COVID-19, sunt sanatosi. Italia a devenit zona rosie a Europei, principalul focar de coronavirus, cu mii de decese si mii de oameni infectati in fiecare zi. In toata aceasta nebunie generata de coronavirus, exista si miracole, sperante ale vietii.

Intr-una dintre zilele in care Italia raporta mai bine de 700 de decese, peste 700 de bebelusi au venit pe lume. Vestea a adus bucurie in peninsula, cu atat mai mult cu cat, in urma cu cateva zile, la Spitalul Pediatric Buzzi din Milano, 40 de nou-nascuti au fost declarati sanatosi.

40 de copii, nascuti din mame suspecte sau infectate cu COVID-19, sunt sanatosi

Bebelusii au venit pe lume din mame diagnosticate cu COVID-19 sau suspecte de noul coronavirus, informeaza presa italiana locala.

Micutii au fost testati, iar rezultatele au fost negative. Spitalul din Milano era pregatit pentru a-i trata pe micuti in cazul in care acestia ar fi fost infectati si s-ar fi confruntat cu grave probleme respiratorii. Din fericire, nu a fost nevoie ca spatiul special amenajat pentru tratarea bebelusilor sa fie folosit.

Zambetul unui bebelus care a invins coronavirusul, simbolul sperantei

Leonardo a iesit triumfator din lupta cu noul coronavirus. Baietelul de doar 6 luni a luptat 50 de zile sa invinga boala si iata ca dupa zile intregi petrecute in spital, bebelusul a fost externat.

„Astazi avem un motiv in plus sa zambim, sa fim fericiti, sa simtit inca o data ca suntem o comunitate unita. Astazi am fost martorii intoarcerii sperantei, speranta noastra. Corbetta ii ureaza bun venit acasa micutului Leonardo, care dupa zile petrecute pe patul de spital a invins in batalia impotriva coronavirusului”, a scris Marco Ballarini, pe contul sau de socializare.

Sursa DeMamici.ro