DRAMA femeii care a fost ținută în frig în vamă și a pierdut sarcina: „Nu mi s-a luat temperatura, nu mi s-a făcut vreun test”

Roxana Orban, o tânără care se întorcea în țară, a stat în frig și a fost obligată să intre în carantină cu trei bărbați și două femei. Polițistii de la vamă i-au cerut documentul prin care să demonstreze că este însărcinată, deși sarcina era vizibilă. La scurt timp, femeia a pierdut sarcina.

„Am stat încă patru ore după ce am plecat din vamă într-un PECO unde mai erau cel puțin 50-60 de persoane, care așteptau să afle spre ce județ vor fi transferate, pentru că nu eram toate din acelați județ. Eu, împreună cu o fată și un alt domn, am fost transferați, iar acolo  mi s-a spus că trebuie să petrec carantina cu trei bărbați și două femei. Acolo am început să filmez pentru că nu mi s-a părut corect, deoarece eram însărcinată și nu pot face carantina, deoarece nu mi s-a luat temperatura, sau vreun test”, a declarat Roxana la România TV.

Femeia a pierdut sarcina

Femeia a petrecut ore întregi în locuri improprii pentru condiția în care se afla. Aceasta a mai subliniat că din punctul său de vedere, cei vinovați sunt polițiștii de la vamă, deoarece au ignorat-o complet.

„Îmi  întorceau spatele la fiecare întrebare. Nu aveau un răspuns”, a mai spus femeia la același post de televiziune.