Darius a murit nevinovat, strivit într-un Logan condus de prietenul lui beat. Mașina a intrat cu viteză într-un stâlp

Darius a sfârșit la numai 18 ani, într-un cumplit accident produs pe un drum din Copșa Mare, în Sibiu. Nenorocirea a avut loc sâmbătă dimineață, după ce mașina condusă de prietenul lui, Răzvan, a intrat cu viteză într-un stâlp.

  • Răzvan, din Copșa Mare, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident cumplit.
  • Prietenul lui, Darius, a murit pe loc, iar un alt tânăr a ajuns la spital.

Sâmbătă dimineață, la ora 4.00, Darius (18 ani), Marius (22 ani) și Răzvan (19 ani) se aflau într-un Logan care circula pe un drum din Copșa Mare când, pe fondul „vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului”, șoferul a pierdul controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

„Pe Strada Principala din satul Copșa Mare, comună Biertan, un localnic în vârstă de 19 ani a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influență alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stânga a sensului de mers”, a transmis Poliția Sibiu, sâmbătă dimineață.

În urma impatului teribil, Darius, care se afla pe locul din dreapta șoferului, a murit pe loc.

Marius, pasagerul din stânga spate, a fost rănit și transportat în stare gravă la spital conștient.

Răzvan nu a fost rănit, dar, la testarea cu etilotestul, rezultatul a arătat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Potrivit Ora de Sibiu, șoferul a împlinit 19 ani chiar în ziua tragediei.

Darius, plâns de familie și prieteni

O întreagă comunitate îl plânge pe Darius.

SURSA: https://observatornews.ro