Constantin Dinescu, „Baronul Luxului”, a murit. Se pare că a fost otrăvit de o ucraineancă

Constantin Dinescu, milionarul român supranumit și „Baronul luxului”, a murit. Milionarul ar fi fost ucis de o ucraineancă cu care avea o relație. Ultima dată când a fost văzut, Dinescu petrecea într-un club de fițe din Mamaia.

Fost iubit al Mădălinei Pamfile, Constantin Dinescu era un milionar excentric și care iubea petrecerile de lux. Posesor al unor mașini extrem de scumpe, dar și iubitor artă, Dinescu s-ar fi stins din viață sâmbătă, potrivit Antena 3.

„Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, au declarat surse în exclusivitate pentru cancan.ro.

Astfel, aceleași surse arată că milionarul Dinescu ar fi fost ucis chiar de iubita lui, o tânără ucraineancă, care i-ar fi pus o substanță toxică în băutură.

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români, colecţionând o serie de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adaugă o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov.  Dinescu avea un magazin de bijuterii în Bucureşti, dar şi câteva  spaţii comerciale pe care le închiria.