Ce Spania? Ce Italia? În țara asta, cadavrele oamenilor uciși de coronavirus sunt înșirate pe străzi! VIDEO

Pandemia de coronavirus omoară mii de oameni. Spitalele, morgile, centrele de pompe funebre nu mai fac față numărului mare de victime. Localnicii dintr-un oraș din Ecuador au arătat realitatea apocaliptică de pe străzi: din lipsă de locuri, cadavrele celor răpuși de COVID-19 sunt lăsate pe străzi, acoperite de câte o prelată de plastic.

În Ecuador, peste 3.300 de oameni au fost infectați cu noul coronavirus. Cel mai afectat oraș din țară este Guayaquil. Aici, localnicii au postat imagini cutremurătoare pe rețelele sociale: cadavre lăsate pe stradă, pentru că nu mai există locuri la morgă.

Primarul oraşului Guayaquil, Cynthia Viteri, a criticat autorităţile centrale şi a anunţat că a trimis trei camioane frigorifice pentru a se plimba pe străzile din oraş şi ridica trupurile lăsate pe asfalt.

„Intenţia guvernului este ca toţi cei care decedează în aceste zile la Guayaquil, nu doar cei care au murit din cauza COVID-19, să poată avea o înmormântare demnă”, a transmis vicepreședintele Ecuadorului, Otto Sonnenholzner.

Potrivit Los Angeles Times, oficialii municipali au declarat că 400 de cadavre au fost recuperate în ultimele zile. Deşi majoritatea deceselor sunt considerate a fi legate de coronavirus, nu se ştie numărul exact deoarece se fac puţine teste.

Vă avertizăm, imaginile pot avea un puternic impact emoțional: