Caz îngrozitor. Ce ar fi pățit două surori după ce au ajuns în grija unor asistenți maternali din Argeș

Fapte îngrozitoare sunt anchetate în Argeş. Două familii de asistenţi maternali sunt cercetate pentru trafic de minori, pornografie infantilă şi viol, în legătură cu două fetiţe pe care le-au avut în grijă.

Procurorii DIICOT Piteşti cercetează dacă minorele, una în vârstă de 4 ani, cealaltă de 5 au fost agresate sexual, aşa cum arată traumele actuale, depistate la psiholog. Alarma a fost dată abia acum, după ce copilele au scăpat de presupuşii agresori, fiind adoptate de o familie din Braşov.

Vorbim de două surori pe care statul a decis să le trimită în grijă unor asistenţi maternali în urmă cu 3 ani. Au ajuns la familii diferite dar din acelaşi sat, care se pare, se vizitau des astfel încât cele două copile să se poată vedea. Doar că în urmă cu 9 luni, cele două surori au fost adoptate şi au ajuns în grija unei alte familii din Braşov. Aici lucrurile iau o turnură îngrozitoare.

Cei doi soţi au observat că fetiţele au un comportament nepotrivit pentru vârsta lor şi le-au dus la un psiholog care, după ce le-a consultat, a ajuns la o concluzie cutremurătoare: surorile ar fi fost victimele unor agresiuni sexuale. Sora cea mare a povestit şi cum ar fi fost violată de fiul cel mare al familiei de asistenţi maternali, dar şi filmată în timpul ororilor.

Aşa că noii părinţi adoptivi au alertat imediat toate autorităţile, mai ales că în sânul familiei în care s-ar fi petrecut violul, ajunseseră alţi copii. Procurorii DIICOT alături de asistenţi pentru Protecţia Copilului au descins la adrese şi au ridicat pentru audieri pe toţi cei vizaţi, iar copiii au fost trimişi în alte centre sociale. Cei presupuşi a fi vinovaţi neagă toate acuzaţiile şi spun că totul e doar o invenţie.

sursa:https://stirileprotv.ro